fo004287: August Balthazar en Paul-Henri Spaak - Graphopresse; Beeken, A.
"Zwart-witfoto van August Balthazar en Paul-Henri Spaak op weg naar een bijzondere zitting in het Parlement, 7 september 1937. Opschrift achteraan: La session extraordinaire du parlement belge. Voici M. Spaak, Ministre des Affaires Etrangères arrivant au Palais de la Nation. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"