598.218: Omzendbrief van Michel Tommelein aan Waarde Vriend over filmvertoning van "Kortrijk 1939" en films van Henri Storck - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.6: Tweede Wereldoorlog (1940-1944); Level of description: File"