af005708: 1er mai 2007 Fête du Travail à la VUB - PTB
"Affiche uitgegeven in 2007 door de Parti du Travail de Belgique (PTB) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: trommelslager. Tekst: 1er mai 2007 Fête du Travail à la VUB - 2, bd de la Plaine - Bruxelles. Les gens d’abord, pas le profit, PTB. Zie ook: af005707 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"