pr001266: Croquis de Temps de Guerre 1914-1915-1916 - Steinlen, Théophile Alexandre; Edition La Guerre
"Lithografie in portfolio, blauw-wit voorstellend een vrouw, wachtende met 2 kinderen. Origineel van Steinlen, genummerd 87/100. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"