te001495: Karikaturale tekening, Vredesduif, Camille Huysmans
"Tekening in oostindische inkt voorstellend een karikatuur van Camille huysmans, nadenkend en met een pen in zijn hand. Achter hem gekooid een vredesduif, de tralies zijn geweerlopen. Tekst: Vredesduif - Met al die formules kom ik niet vrij. Gesigneerd r.o. G. Van Raemdonck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"