af011039: Libérez Petr Uhl et ses camarades - LRT; Van Kerkhoven, Jan
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Ligue Révolutionnaire des Travailleurs (LRT) voor solidariteit met Tsjecho-Slowakije. Afbeelding: een persoon met rode vlag bovenop een tank in een straat. Tekst: Libérez Petr Uhl et ses camarades. Troupes du pacte de Varsovie dehors! Pour une Tchecoslovaquie libre et socialiste. LRT Ligue révolutionnaire des travailleurs Section belge de la 4ème Internationale. Editeur responsable: Jan Van Kerkhoven, 12-14 rue de la Buanderie, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"