af014143: Lijsttrekker Europa Kathleen Van Brempt sp.a - sp.a-provincie Antwerpen
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a)-provincie Antwerpen voor de Europese verkiezingen. Tekst: Lijsttrekker Europa Kathleen Van Brempt sp.a. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"