af005546: Verderdoen. Danny Van de Wynckel, 4de kandidaat SP - SP Gent; De Vilder, Freddy
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Gent voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Verderdoen. Danny Van de Wynckel, 4de kandidaat SP. Gemeenteraadsverkiezingen 9 oktober 1994 - Verantw. uitg.: F. De Vilder Speldenstraat 1-5 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"