fo012106: Vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring - Verplaetse, Pol (1939)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een stand op de vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring in Feestlokaal Vooruit in Gent, 1939. Zicht op een drietal vrouwen en o.a. Richard Vankenhove. Opschrift op bord: Steunt het zwakke sterke geslacht 1 Fr. trekking 17ste om 9 uur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"