af006323: Dr. A. Gerlo, professor aan de Vrije Universiteit Brussel Nederl. spreekt over De Legende van Ulenspiegel - August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1968 door de August Vermeylenkring Ronse voor een lezing over De Legende van Ulenspiegel door Aloïs Gerlo. Tekst: Vrijdag 15 maart 1968 20 u. Muziekacademie Zuidstraat Ronse, dr. A. Gerlo, professor aan de Vrije Universiteit Brussel Nederl. spreekt over De Legende van Ulenspiegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"