fo028877: Dénes von Mihály - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van de Hongaar Dénes von Mihály, uitvinder, met zijn apparaat waarmee films draadloos kunnen worden uitgezonden. Berlijn, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"