fo012930: SVV-vakantie naar Zwitserland - De Jonghe, Henri (1951)
"Zwart-witfoto van de deelnemers van een SVV-vakantie naar Zwitserland bij vertrek aan het Sint-Pieterssation in Gent, 1951. Groepsfoto met o.a. Denise Vandenhaute. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"