te000213: Voorstudie van een vrouw met breiwerk - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een breiende vrouw in vooraanzicht, zittend in een stoel in het licht van een lamp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"