Van aids kun je geen mooi beeld geven. Een tentoonstelling van door aids geïnspireerde kunst - Friso, Jaap (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Jaap Friso Fonds Suzan Daniel (FSD)"