af016439: De Parade. Rue d'Ulm - De Parade; Meulemans, Rudi
"Affiche uitgegeven in 1997 voor de toneelvoorstelling Rue d'Ulm door theatergroep De Parade Sint-Joost-ten-Node. Afbeelding: mannenlijf met piercin in tepel en navel. Tekst: De Parade met Willem Carpentier & Olivier De Smet, licht Arne Lievens, regie Rudi Meulemans, tekst Willem Carpentier & Rudi Meulemans. Rue d'Ulm. Wetenschap & Fictie deel 2. De Parade is erkend en gesubsidieerd door het Ministier van de Vlaamse Gemeenschap. Noordstarfonds v.z.w. V.U.: Rudi Meulemans, Hoogstraat 334A, 1000 Brussel."