Boeren en Werklieden : veertiendaagsch socialistisch orgaan voor het kanton Landen (Marchin: A. Lion)
"Zesde verkiezingsreeksRedactie: bijdragen van J. Wauters, E. Vandervelde, Eeckelers, G. Balthazar, J. Mathieu, M. HambursinPeriodiciteit: tweewekelijks"