pk002131: Kasteel Singelbeek
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een zicht op de eetzaal van Kasteel Singelbeek in Hasselt voor de kindervakanties van De Voorzorg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"