fo029835: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto genomen tijdens een betoging van Agalev en de actiegroep tegen de verlenging van de startbaan van de luchthaven van Deurne. Met Mieke Vogels aan het woord. Antwerpen, 24 oktober 1998. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"