af005587: Kiezen voor elkaar - SP (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Nieuwpoort) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: groepsfoto in zwart-wit van de kandidaten. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"