543.348: Dossier betreffende de organisatie van de viering van de 85ste verjaardag van Camille Huysmans te Hasselt op 27 mei 1956, ingericht door de Stichting Camille Huysmans vzw - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"