st000175: De kommunistische partij van België
"Sticker met tekst : De kommunistische partij van België. Weldra het autostradevignet... Het pittige eindejaarsgeschenk van onze CVP-BSP-regering. En dit is nog niet alles : het openbaar vervoer wordt verder afgetakeld. Men bespaart 11 miljard op onze sociale zekerheid. Men verkwist 24 miljard aan nieuwe tanks. Neen aan de begroting van de regering-Martens. Stop het valse soberheidsbeleid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"