De Heisakrant : blij blad voor vrienden en vriendinnen in de Noorderkempen (Gooreind ; vanaf (2000) 7 : Hoogstraten ; vanaf (2002) 16 : Schoten: Heisa)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf (2001) : tweemaandelijks ; vanaf (2003) : driemaandelijksRedactieadres : Bosduifstraat 4, 2990 Gooreind-Wuustwezel ; vanf (2000) 7 : Vrijheid 124/9, 2320 Hoogstraten ; vanaf (2002) 16 : PB 19, 2900 Schoten"