af002707: Samen strijden wij. Vertrouw op de socialisten - Imprimerie Coopérative Ouvrière; BSP; Legrand, Frédéric
"Affiche uitgegeven in 1961 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: Paul-Henri Spaak. Tekst: Samen strijden wij. Voor de vrede. Voor de sociale rechtvaardigheid en de grote ekonomische hervormingen. Om, in de wereld, aan ons land de plaats terug te geven die zij verspeelden, door de opeenstapeling van zware fouten. Vertrouw op de socialisten. Verantwoordelijke auteur: Fr. Legrand, 17, Emile Vanderveldeplein, Brussel. Wetgevende verkiezingen 1961. I.C.O. La Louvière. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"