Wij komen op voor een duurzame vrede en voor de vrijheid van de volken ! : rede op een massameeting van de werkers van Moskou op 20 oktober over het werk van de Sowjetdelegatie op de 15de Algemene Vergadering van de UNO - Chroesjtsjov, Nikita ([S.l.]: Persafdeling van de Ambassade der USSR in Nederland, 1960)
"N.S. Chroestsjow Bibliotheek Camille Huysmans"