fo003516: Maatschappij "De lustige meezevangers der XXste eeuw" - Vleminckx, Pierre
"Zwart-witfoto van de leden van de Maatschappij De lustige meezevangers der XXste eeuw. Groepsfoto tijdens een uitstap naar Deurnebrug op 14 september 1902. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"