598.036: Brief van (Yves Lecocq) aan Carlos Wyffels, archiviste général du Royaume over toestemming verleend aan Jean Vanwelkenhuyzen tot inzage van het archief Hendrik de Man - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.3.2: Archief; Level of description: File"