af005675: Ja! Elk kind, schoon kind - sp.a; André, Alain
"Affiche uitgegeven in 2007 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor de federale parlementsverkiezingen. Tekst: Ja! Elk kind, schoon kind. www.spa-spirit.be. V.u. Alain André, Grasmarkt 105/37, 1000 Brussel • verkiezingsdrukwerk 10/06/2007. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"