txt000555: Holebi, EuroGames Antwerp 2007
"Een zwarte pet met ventilatiegaatjes en achteraan een verstelbare sluiting, hoort bij de uitrusting van de Belgische delegatie tijdens de Eurogames van 12 tot 15 juli 2007 in Antwerpen. De sponsor was Cavello. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"