fo017334: Friends of the Earth - Dossche, Caroline (2001)
"Zwart-witfoto van de Bomspotting actie van Friends of the Earth en het Forum voor Vredesactie op de militaire basis van Kleine Brogel om aan te klagen dat er nog steeds kernwapens aanwezig zijn op Belgisch grondgebied. Talrijke manifestanten banen zich een weg op het terrein en dragen spandoeken met als opschrift: breng kernwapens voor de rechtbank. 16 april 2001. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"