sch000174: Man met haan - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een staande man met een haan in de armen geklemd. Linksonder signatuur DL, en datum mei 1971. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"