fo000371: Spaanse burgeroorlog
"Zwart-witfoto van republikeinse soldaten die aan het discussieren zijn op het slagveld. Spaanse burgeroorlog. Spanje, Guadalajara: jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"