af004280: Bruno Tobback, lijst 12, plaats 1, lijsttrekker Vlaams parlement, sp.a - sp.a Vlaams-Brabant; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 2014 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Vlaams-Brabant voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: Bruno Tobback, lijst 12, plaats 1, lijsttrekker Vlaams parlement, sp.a. V.U.: Jo Stulen – Mechelsestraat 70 – 3000 Leuven – Verkiezingsdrukwerk – Verkiezing van Kamer, Gewest- en Gemeenschapsparlementen en Europees Parlement van 25 mei 2014. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"