Samenwerkende Vennootschap Onze Woning. Verslagen van de Raad van Beheer en van het College van Commissarissen voorgelegd aan de Wettelijk Algemene Vergadering. Balans en verlies- en winstrekening op... (Antwerpen: Onze Woning)
"Bibliotheek Camille Huysmans"