af015196: De bewoners en het project sociale cohesie nodigen u uit op: zaterdag 9 september 2006 op het wijkfeest van Val Maria (2006)
"Affiche uitgegeven in 2006 voor een multicultureel wijkfeest in Neder-Over-Heembeek. Afbeelding: kleurenfoto’s van feestvierende mensen; affiche van Brussels Gekleurd. Tekst: De bewoners en het project sociale cohesie nodigen U uit op: Zaterdag 9 September 2006 op het wijkfeest van Val Maria Van 12u tot 20u Mariënsteen 29. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"