te001760: Amerikaanse adelaar - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 12 mei 1977 bij een artikel over de militaire diktaturen. Eveneens verschenen op de cover van De Wereld Morgen van 21 september 1981. Tekening van een adelaar met een hoofddeksel van het Amerikaanse leger en druppels bloed aan zijn bek. Aan zijn poten een doodshoofd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"