te000244: Voorstudie van een man met helm - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van het hoofd van een man met helm en opgetrokken lip. Rechtsonder datum, 10 oktober 1971. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"