Buitenlandse werknemers, een binnenlands dilemma: een onderzoek over de positie van de buitenlandse werknemers in Nederland, waarbij vooral ingegaan wordt op de voorlichting - Haverkort, A.W. (Wageningen: Universiteit Wageningen, 1972)
"A.W. Haverkort"