fo004016: Viering van 50 jaar CMB
"Zwart-witfoto van de praalwagen van de centrale in de optocht ter gelegenheid van de viering van 50 jaar CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 4 juli 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"