st001471: Walk for a clear world
"Sticker met tekst: Walk for a clear world, for mother earth. Voor Moeder Aarde is ervan overtuigd dat stappen een efficiënte manier is om kampagne te voeren zeker in een tijd waarin het voortbestaan van elke levensvorm bedreigd wordt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"