z000010: Edward Anseele
"Postzegel met daarop de afbeelding van een tekening waarop een portret staat van Edward Anseele en de drie torens van Gent. Tekst op de postzegel: België-Belgique, 90c+60c . Postzegel is afgestempeld, tekst op de stempel: Gent-27/6/49-Inhuldiging standbeeld Anseele. De postzegel kleeft op een herdenkingsblaadje met op de voorpagina een tekening van Edward Anseele. Er kleven nog drie andere postzegels op de kaart ( z000009-z000011-z000012 ). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"