Verslag over de bedrijvigheid tijdens het jaar 1952 (Antwerpen: Voorlopig beheerscomite voor de tramwegen van Antwerpen en omgeving, 1952)
"Voorlopig beheerscomite voor de tramwegen van Antwerpen en omgeving"