af014315: Kringloop papier - Folon, Jean-Michel; L'Encre y est; Europese Gemeenschap (1987)
"Affiche ontworpen door Jean-Michel Folon uitgegeven in 1987 door de Europese Gemeenschap (EG) voor het Europees Jaar van het Milieu. Afbeelding: kleurentekening van een vogel zittend op een bloem. Tekst: KRINGLOOP PAPIER (sic). EUROPEES JAAR VAN HET MILIEU. © JEAN-MICHEL FOLON 1987. GEDRUKT DOOR L'ENCRE Y EST MET STEUN VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAP."