The Story of the Life of George Jacob Holyoake - Owen Greening, Edward (Manchester: Co-operative Union, 1917)
"Edward Owen Greening Toespraak t.g.v. de herdenking van de 100e verjaardag van de geboorte van Holyoake, Birmingham, 14 april 1917, op verzoek van de Co-operative Union."