fo035733: Willem Eekelers
"Zwart-witfoto van waarnemend burgemeester Willem Eekelers tijdens de ontvangst van de gewestelijke leiders van de Antwerpse Metaalbewerkersbond , 1946-1947. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"