te005246: II. Door schade wordt men wijs 3/4, verkiezingen - F.W.
"Politieke cartoon in zwart-wit met als bijschrift: En in Mei 1950 kon hij aan meneer Simpelmans vragen of zijn lasten nu wel degelijk verminderd waren. Waarop het antwoord kwam: Zwijg, manneken Eén, ik heb me laten vangen, maar... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"