af014726: Amnesty International 25 jaar. De noodzaak blijft - Van der Kreeft, Peer; Calmeyn, Paul
"Affiche uitgegeven in 1986 door Peer Van der Kreeft voor een benefietconcert in Gent ten voordele van Amnesty International. Afbeelding: tekening van een boom met prikkeldraad rond de stam en in de kruin. Tekst: AMNESTY INTERNATIONAL 25 JAAR. DE NOODZAAK BLIJFT. OH BOY, BIG BILL and BAND, WON TON TON, LSP BAND and guests: Stanley Wade (usa), Bart Peeters, Hans de Booij, Kurt Van Eeghem, Walter Grootaerts, Bea Van der Maat, Paul De Spiegelaere, Alain Tant, Boogie Boy. MUZIKALE COÖRDINATIE: FIRMIN TEMMERMAN. BENEFIETCONCERT. Zaterdag 13 december 21u. Concertzaal SCC VOORUIT St. Pietersnieuwstr. GENT. Inkom: 150 fr. Voorverkoop: 120 fr. Kaarten: VOORUIT, ST-PIETERSNIEUWSTR. TEL. 23.82.01; FNAC, VELDSTRAAT TEL. 23.40.80; BILBO, OVERPOORTSTR. TEL. 22.63.65; KRISS RECORD SHOP, VELDSTRAAT, 69 TEL. 25.94.32; MUSIC MAN, J. BREYDELSTR., 12TEL. 25.68.15. ORGANISATIE: PEER VAN DER KREEFT. AMNESTY INTERNATIONAL. VRIJ VAN ZEGEL: ART. 198. V.U: P. CALMEYN J.V. RYSWYCKSTR, 16 9219 GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"