fo023390: Expo '58 - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van enkele vrouwen die bij een paspop staan die aangekleed is als hostess op de Expo '58 in Brussel. Jaren 1990 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"