af011393: The party is out there - Enig Verschil; Bollen, B. (2004)
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Antwerpse holebi jongerengroep Enig Verschil voor een fuif. Afbeelding: tekening van een ruimteraket. Tekst: THE PARTY IS OUT THERE. ENIG VERSCHIL PRESENTS UNIVERSE PARTY. LAUNCH DATE: SAT OCT 30. LAUNCH PLATFORM: ZAAL JACOB, SUDERMANSTR, ANTWERP. LAUNCH AT 22H00 WITH HAPPY HOUR UNTIL 00H00. 5 €* / 7 €. WWW.ENIGVERSCHIL.BE/LAUNCH. ENIG VERSCHIL IS DÉ ANTWERPSE HOLEBI-JONGERENGROEP. V.U.: B. BOLLEN / ENIG VERSCHIL VZW DRAAKPLAATS 1 2018 ANTWERPEN - VRIJ VAN ZEGEL, KB 1927 ART 198 - SEPTEMBER 04 / *MET HOLEBIPAS, min19 OF STUDENTENKAART. (sic!) Tekst bij de logo's: made by enig verschil made by. Enig verschil. WEL JONG NIET HETERO. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"