af007675: Luyckx Eddy - SP; Butenaerts, Paul (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP Hasselt) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Eddy Luyckx. Tekst: Luyckx Eddy 7e PLAATS PROVINCIE. SP REKEN EROP. Wetgevende Verkiezingen van 24 november '91. Verantwoordelijke uitgever: Paul Buttenaers sic, Guffenslaan 108, 3500 Hasselt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"