pk000908: Gand. Le Marché du Vendredi et la Statue Jacques Van Artevelde
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het standbeeld van Jacob Van Artevelde op de Vrijdagmarkt in Gent. Op de achtergrond : de rechtervleugel van Ons Huis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"